Betal ikke: 6 gode råd til bedre privatliv på Facebook

Det koster penge, hvis du vil undgå målrettede annoncer på Facebook og Instagram. Men du behøver ikke at betale. Se her hvordan du kan sikre dit privatliv.

Europæisk app-award: Aller Medias Ally vinder to priser

Aller Medias digitale platform, der samler både lyd, videoer og artikler har netop vundet en People’s Lovie Awards i kategorien ”News & Entertainment”. Det er andet år i træk, at Ally sikrer sig to af de prestigefyldte priser til det store europæiske app-award.

WordPress 6.4 “Shirley” opdateret til 6.4.1

WordPress har annonceret, at der blev rettet 4 fejl i 6.4.1 udgaven.

Cookie Information køber Piwik PRO

Cookie Information har netop offentliggjort køb af samtlige aktier i den internationale SaaS-virksomhed og digitale analyseplatform, Piwik PRO.

Dataetikprisen 2023 går til IT-virksomheden Emento

Vinderen af Dataetikprisen blevet kåret – og vinderen er; Emento A/S! Prisen blev overrakt af digitaliseringsminister Marie Bjerre (V) på Designskolen Kolding.

Gratis foredrag: Krypterings betydning for internettet

Hvordan sikrer kryptering, at vi kan kommunikere fortroligt og færdes sikkert på internettet?

TikTok udvider i Norden: Åbner kontor i Danmark

Det sociale medie for korte videoer TikTok åbner for første gang kontor i København i Danmark.

Teleselskabet 3 fortsætter kundevæksten blandt tele- og internetkunder

Teleselskabet 3 fortsætter sin fremmarch blandt de danske tele- og internetkunder. Således går 3 frem med 11.000 kunder i tredje kvartal af 2023, og har nu en samlet kundebase på knap 1,6 mio. kunder. Driftsresultatet tager også et stort hop frem og stiger med 16% sammenlignet med tredje kvartal sidste år.

Mentech Danmark er nu autoriseret i Asus

Den grønne IT-virksomhed Mentech Danmark, som fokuserer på at forlænge levetiden på forbrugerelektronik, kan nu stolt meddele, at de er autoriseret i Asus.

Flertallet af danskere frygter cyberkriminalitet mere end indbrud

To ud af tre danskere er mere bekymrede for at blive udsat for svindel på nettet end indbrud i hjemmet.

Professor: Der er mangel på spin-outs og startups fra de danske universiteter

Der er mangel på spin-outs og startups fra de danske universiteter, mener professor Peter Gorm Larsen, som er overbevist om, at en større grad af udveksling mellem den akademiske verden …

Cyberkriminalitet: 10 myter om it-sikkerhed, du ikke må tro på

Det er ikke alt, du hører, du skal tro på – slet ikke når det kommer til it-sikkerhed. Sikkerhedseksperten Leif Jensen har samlet 10 sejlivede myter, du ikke må tro på

Investering i kunstig intelligens skal gøre indholdsproduktion til e-handel lettere

Danmarks Eksport- og Investeringsfond, EIFO, og amerikanske Hearst Ventures skyder 60 mio. kr. i Holstebro-virksomheden Creative Force.

Podcast: TV2 vælger Acast

TV 2 Danmark har i lighed med The Guardian, BBC, The Economist og andre store mediehuse valgt Acast som platforms partner til at styrke sine podcasttilbud i Danmark.

ChatGPT: Microsoft i frontalangreb på Google og Apple

Med den AI-generede ChatGPT forsøger Microsoft at ændre styrkeforholdet i Tech. Både Alphabet (Google) og Apple er i skudlinjen.

Prisen på et .dk-domænenavn stiger til 70 kr.

DK-Hostmaster som er hovedansvarlig og styrer det danske domænesystem .dk-domænenavn har varslet prisstigning og drop af papirfaktura. DK-Hostmaster skriver på deres website følgende angående prisstigningen: Pr. 1. april 2023 hæver …

Stable.com solgt for over 1 mio. dollars

Domæneindustrien har fået tredje domæne salg for over 1 mio. dollar i år.