Europæisk app-award: Aller Medias Ally vinder to priser

Aller Medias digitale platform, der samler både lyd, videoer og artikler har netop vundet en People’s Lovie Awards i kategorien ”News & Entertainment”. Det er andet år i træk, at Ally sikrer sig to af de prestigefyldte priser til det store europæiske app-award.

Sidste år løb den digitale platform Ally med en People’s Love Award i kategorien ”News & Entertainment” indenfor Apps, Mobile & Software. De modtog desuden en Bronze Lovie fra The International Academy of Digital Arts & Sciences (IADAS).

I år har Ally sikret sig en Silver Lovie og så er de netop igen blevet tildelt en People’s Lovie Awards i kategorien ”News & Entertainment” inden for Apps, Mobile & Software.

Ally, der er udviklet i samarbejde med Shape, byder blandt andet på en lang række originale video- og podcastformater som ’Vi vil leve for evigt’ med Emil Thorup og Camilla Kjems, ’Bladvenner’ med Mathias Helt og Nicholas Nybro, ’Hele Mennesker’ med Medina og True crime-serier, samt en lang række artikler og artikelserier om bl.a. mode, reality, sundhed og kultur.

Pelin Gottfredsen, der er Product Manager i Aller Media er stolt og glad over prisen:

”Vi er meget glade for at modtage priserne. Vi har løbende et stort fokus på at forbedre oplevelsen i Ally, så den kan rumme alt det gode og originale indhold, der produceres. Priserne anerkender netop dette arbejde. Det er et kæmpe skulderklap til alle involverede, der arbejder målrettet og passioneret for at skabe noget ud over det sædvanlige,”