Punktum DK! DK-Hostmaster skifter navn efter 24 år

DK Hostmaster skifter navn til Punktum dk

DK Hostmaster har udsendt et pressemeddelelse hvor man oplyser navneskiftet:

Til dig, der har et .dk-domænenavn

Siden 1999 har vi varetaget det danske domæne .dk, og vi har i alle årene heddet DK Hostmaster. Du kender fx navnet fra de fakturaer, vi sender dig.

Nu er tiden kommet til, at vi skal hedde noget, som mere præcist fortæller, hvad vi laver.

Derfor skifter vi navn til Punktum dk.

Navneskiftet vil ikke få nogen praktisk betydning for dig og dit .dk-domæne. Du skal blot vænne dig til at modtage e-mails fra Punktum dk i stedet for DK Hostmaster.

Vores logo er det samme, som det har været de sidste mange år.

Du kan nu finde os på hjemmesiden www.punktum.dk.

Ny opgave med at skabe et sikkert internet
Det gamle navn stammer fra en anden tid, hvor vi kun havde én vigtig opgave, nemlig at passe på de servere, der sørger for, at man kan finde frem til det rigtige sted, når man bruger et .dk-domænenavn. Sådan er det ikke mere.

I dag gør vi mere end det, og vi har over de seneste år gradvist taget et større ansvar for, at den danske del af internettet bliver mere sikker. Det har vi gjort ved at lave identitetskontrol på alle, der har et domænenavn og ved lanceringen af værktøjet www.sikkerpånettet.dk.

Det vil vi fremover lave mere af – både til dem der har et .dk-domænenavn og dem, der bruger .dk-domænenavne. Og derfor er det vigtigt, at alle kan forbinde os med det, vi laver.

Vi har nu skiftet navn til Punktum dk og siger farvel og tak til navnet DK Hostmaster, der har tjent os godt i den tid, det passede til.

Det meste er, som det var før – men nu passer vores navn til vores tid og til det, vi laver.

Vi er hele Danmarks Punktum dk.

Venlig hilsen

Jakob Truelsen
Adm. direktør