Mentech Danmark er nu autoriseret i Asus

Den grønne IT-virksomhed Mentech Danmark, som fokuserer på at forlænge levetiden på forbrugerelektronik, kan nu stolt meddele, at de er autoriseret i Asus.

Dette er en stor nyhed for Mentech Danmark, der nu kan tilføje endnu et stort og anerkendende mærke til deres liste af brands, som de er autoriseret i. Mentech udtrykker deres store glæde ved dette nye samarbejde, og de ser frem til, hvad fremtiden bringer dette nye partnerskab.

Ny autorisation i hus

Den grønne IT-virksomhed Mentech kan nu fortælle, at de er autoriseret i mærket Asus på det danske marked. Denne autorisation betyder, at Mentech Danmarks teknikere er certificerede til at kunne reparere Asus computere. Mentech Danmark og Asus første samarbejde fokuserer på at gøre Onsite tilgængeligt for flere Asus forbrugere på det danske marked.

Denne nye autorisation som er i hus hos Mentech Danmark, er en stor ting, og virksomheden udtrykker deres store glæde ved dette nye og spændende samarbejde. Mentech Danmark fokuserer på at forlænge levetiden på forbrugerelektronik og det gør de ved, at reparere elektronik. De to virksomheder er nu sammen om at gøre planeten grønnere, en reparation ad gangen.

Mentech er en virksomhed der reparerer forbrugerelektronik, hvor bæredygtighed altid har været øverst på dagsordenen siden firmaet startede for fjorten år siden. De er nu utroligt glade for at kunne gøre dette sammen med Asus.

Marcus Haglund (CMO Mentech Group)

Asus

Den store multinationale producent af computerhardware- og computere Asus, står for at producere et væld af velkendte produkter. Asus blev grundlagt i 1989 i Taiwan og har herefter vokset sig til en af de største producenter af computere på verdensplan. Virksomheden fik sin entré på markedet ved at revolutionere bundkortdesignet. Asus producerer alt fra skole computere til gaming computere, de har derfor noget for enhver smag og til forskellige formål. Virksomheden er i dag for mange et synonym med høj kvalitet, innovation og fremragende design.

Asus har deres ZenBook, som udelukkende er bygget med premium-komponenter. De har deres serie af VivoBooks, som ifølge Asus har en ydeevne der er kraftfuld nok til at håndtere alle hverdagens opgaver. Og så er der deres ROG, som står for Republic of Gamers. Dette er Asus linje af premiummærker til alle deres spilentuiaster, der ifølge Asus har en hardware der fungerer perfekt til at game. Asus producerer desuden også smartphones og andet tech tilbehør.

Mentech og Asus

Mentech Danmark takker Asus for tilliden og for autorisationen. Den grønne IT-virksomhed fortæller, at de ser fem til, hvad fremtiden bringer med dette store partnerskab. Mentech er glade for at kunne byde Asus velkommen til deres grønne Mentech familie. Sammen om dette partnerskab, kan de begge være med til at gøre planeten grønnere én reparation ad gangen.

Related Posts